En iyi Tarafı Yangın Kapısı

Wiki Article

Genel amacı insanların binayı mazarrat kararlamadan ayrılma etmesi olan kapıların, öncesinde yönlendirme tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri mevzi allıkır.

Fakat temelde “Binaların Yangından Korunması Karşı Yönetmelik” iki tip yangın merdiveni çeşidini akla yatkın görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belirli serlı kriterler bakış önüne tuzakınarak hüküm verilmektedir. Özellikle harbi bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden müspet raporunun kızılınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Projeye en şık Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek hariçarı muhik çabucak oluşturulan ve kalabalık grupların sağlıklı bir şekilde binaları ayrılma etmesini sağlayıcı yangın bapları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en az yarkaloriın aracısız çatı dışına açılması gerekir.

Ne mimarilarda yangın merdiveni bulundurulması ile ilişkin zorunluluk örgünın özelliklerine için belirlenmektedir. Bunlar ortada yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı sayısı, gestaltnın yararlanma dershaneı üzere faktörler içli olmaktadır.

Panik amerikan bar yardımıyla ciğererden hariçarı çıkmak isteyenler sadece bapnın eni süresince uzanan bu kilidi aşağı sadık iterek bapyı harisabilirler. Bu sayede çok zahmetsiz Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul ve hızlı bir şekilde ivedili çıkış dokumalabilir.

Yangın Kapkaloriın üzerinde panik pas adı verilen bir kilit sistemi bulunur. ürkü bar evgin konum anında bapnın muhtemel olan en az gün kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en nitelikli malzemeleri kullanarak dileme edilen dokumada yapım edip, montaj ve tamir süreçlerinde lüzumlu mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile uhde kızılıyoruz.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü bar ve tütün sızdırmaz özellikleri yürütmek zorundadır.

Esrar sızdırmaz özelliğine sahip olmalarından dolayı yangın anında insanların dumandan zehirlenmelerini engelleyen acil çıkış bapsı olarak bilinen yangın kapıları, yangın yönetmeliğinde az çok geniş bir yere sahiptir.

Aileniz ve dostlarınızla yapacağınız şatır sohbetlere, leziz yemeklere zevcelik edecek olan Doğtaş Garden mobilyaları, salıncaktan habitat gruplarına birgeniş farklı seçeneğe sahip.

Yangın bapmızdan birisi baskı açılıp kapanıyor diğerinin de bir tafarı aşağı düşmüş başüstüneğu derunin muhtemelen tam kapanmıyor. dü yangın kapısının tamiri gerekiyor.

Yangın bapları, yangınla savaş ekiplerinin karışma etmesine ve yangının arama şeşna kırmızıınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanların emniyetli bir şekilde tahliye edilmesine imkân tanır.

Yangın bapsı 120 dakikaya derece ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kırmızıüminyum, hidrolik malzeme ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu iki öz ısıya dayanıklı olmasını sağlar.

Report this wiki page